Ürünlerimiz

Ürünlerimiz hakkında genel bilgi

Süper Lüx Elektrikli Battaniye

Normal elektrikli battaniyeden farkı boyutları ve yüzey malzemesi olarak kullanılan polar ve içinde ekstradan eklenen miflonlu katmandırÜrünü İnceleyin »

Elektrikli Battaniye

Bu ürünümüz çift kişilik ve tek kişilik olarak üretilmektedir. Ayrıca bu ürünün standart boyutlardan daha büyük olanları da üretilebilmektedir.Ürünü İnceleyin »

Elektrikli Ayak Isıtıcı Çorap

Bu ürünümüz soğuk mekânlarda çalışmak zorunda olan ya da ayaklarını ısıtmak konusunda sorun yaşayanlar için tasarlanmıştır.Ürünü İnceleyin »

Elektrikli Diz Korsesi

Ürünümüz bel ve diz ağrılarındaki romatizmal şikayetler için tedaviye yardımcı olması amaçlanarak tasarlanmıştır.Ürünü İnceleyin »

Elektrikli Minder

Bu ürünümüz soğuk mekanlarda çalışmak zorunda olan kişiler oturdukları yerin ısıtılmasında kullanılması için tasarlanmıştır.Ürünü İnceleyin »

Elektrikli Yelek

Bu ürün gribal enfeksiyon geçiren, sürekli üşüyen kişilerin ısınması için tasarlanmıştır.Detaylar »

Elektrikli Zayıflama Tulumu

Güzellik salonları gibi yerlerde müşterilerin terleyerek kilo vermesinde yardımcı olması amacıyla kullanılmaktadır.Ürünü İnceleyin »

Elektrikli Oto Battaniye

Ürünümüz genellikle uzun yol yolculuğu yapan kamyon ve tır sürücülerine yönelik üretilmektedir.Ürünü İnceleyin »

Solüsyonlu Su Isıtıcı

Diyaliz hastalarının kullandıkları solüsyonlu suyu(periton) doğal ortamda suyun özelliğini kaybettirmeden ısınmasını sağlar.Detaylar »

Elektrikli Cami Isıtıcı

Cami, mescit, ev ve işyerleri için alttan ısıtma düzeneğidir, halının altına döşenir. Her ebatta üretim yapmak mümkündür.Ürünü İnceleyin »

Isıtıcılı Pizza Çantası

Bu ürünümüz soğuk havalarda pizza/pide gibi sıcak servis edilmesi istenen ürünlerin gideceği yere kadar sıcak kalması için tasarlanmıştır.Ürünü İnceleyin »

Elektrikli Bel ve Diz Korsesi

Ürünümüz bel ve diz ağrılarındaki romatizmal şikayetler için tedaviye yardımcı olması amaçlanarak tasarlanmıştır.Ürünü İnceleyin »

Sıcacık bir ortam

Bimsaş dünyanın her yerinde yanınızda

Genel soğuk zamanlarda yada üşüme hissi uyandaran her zaman kullanabileceğiniz en etkili ürün olan elektrikli battaniye Bimsaş markası altında üretilmektedir.


Elektrikli Bel ve Diz Korsesi

Tarafından

Elektrikli Bel ve Diz Korsesi

Ürünümüz bel ve diz ağrılarındaki romatizmal şikayetler için tedaviye yardımcı olması amaçlanarak tasarlanmıştır. Ayrıca böbrek…

daha fazla oku

Cami halı ve altı ısıtıcı

Tarafından

CAMİYİ DEĞİL,CEMAATİ ISITIN

‘Camilerdeki doğru ısıtmada hedef insan olmalıdır. Çünkü insanın camiye girince üşümesinin sebebi caminin soğuk oluşu değil oturduğu…

daha fazla oku

Elektrikli periton ısıtıcı faydaları Nelerdir?

Tarafından

Periton Diyalizi nasıl yapılır Elektrikli periton ısıtıcının faydaları Nedlr?
Periton; karın boşluğunda bulunan, karın duvarı ve orğanları saran blr zardır.
Periton…

daha fazla oku

Elektrikli ayak ısıtıcı çorap ile sağlık

Tarafından

ÖzeIIikIe kış ayIarında dışarıda doIaşan mikropIar ve bagışıkIık sistemimizin zayıfIaması yüzünden hasta oIuyoruz; Pek çogumuz standart oIarak biIdigimiz bazı…

daha fazla oku